Lekia och Atechio: Ett Växande Samarbete

Atechios samarbete med Lekia växer, både när det kommer till antalet butiker och det bredare sortimentet av produkter som syftar till att förbättra butiksupplevelsen.

Under sommarens har vi framgångsrikt implementerat över 170 nya digitala system i Lekias butiker, vilket möjliggör veckovis publicering av marknadsmaterial och nyheter.

Vårt huvudsakliga mål har varit att skapa en samstämmighet mellan visuell och digital kommunikation. För att förhöja helhetsintrycket har vi också försett samtliga digitala skärmar med en elegant ram som bär Lekias karaktäristiska motiv.
Denna expansiva tillväxt i antalet butiker och vår konstanta strävan att utveckla nytt POS-material och digital kommunikation är nyckelfaktorer som aktivt bidrar till att Lekia kan fortsätta att förbättra sin försäljning och därigenom skapa en ännu bättre kundupplevelse i butik.

Atechio är stolta över att besitta expertisen och där igenom fått förtroendet att vara en betrodd partner i utvecklingen av Nordens största kedja för leksaker.

Entré till en Lekia butik med dekor på fönster och en skylt ovanför entén.

Rekommenderade artiklar