Våra tjänster

Design

Med våra egna designers och designpartners kan vi erbjuda design av logotyper, profilmanualer, bilprofilering, skyltdesign, butikskoncept och 3D-skisser av skyltprodukter eller specialinredning mm.

Original

Vi löser alla typer av original inför produktion av tryckta produkter som bildekor, banderoller och dekaler. Gäller det fasadskyltar eller reboardställ tar vi fram CAD-original inför produktion.

Projektledning

Vi har ett par av branschens mest erfarna projektledare i vårt team och kan erbjuda rätt kompetens och resurser för aktuellt projekt.

Bygglov

Vi tar fram underlag och hanterar hela bygglovsprocessen.

Montage

Vi har montörer och montagepartners i Norden och nätverk i Europa. Oavsett om det är en fasadskylt eller en stor fordonsflotta som skall profileras har vi lösningen för ditt projekt.

Lagerhållning

Vill du att vi lagerhåller era produkter har vi lösningen för er. Tillsammans med en Webshop är vår lager- och distributionstjänst en mycket uppskattad lösning av våra kunder.

Webshop

Här kan ni lägga upp era produkter och skapa en miljö för lagerprodukter och print-on-demand.

Distribution

I vår distributionstjänst kan vi även erbjuda plock från lager och packning enligt önskemål och utskick av produkter till era butiker eller kontor.

Finansiering

Atechio erbjuder finansiering av era projekt genom samarbete med finansbolag.